****** Köszönti Önt a Hotel Fortuna Siófokon! Szállodánk Siófok tradicionális üdülőövezetében fekszik, a Balatontól 100, a város központtól 1200 m távolságban.

Kapcsolat - Megközelíthetőség - Térkép - Siófok Hotel Fortuna

elérhetőség, cégadatok:

Cégnév: See Invest Kft. - Hotel Fortuna Siófok
Cím: 8600. Siófok Erkel Ferenc u. 51.
Web: www.hotelfortuna-siofok.hu www.siofok-hotel.hu
E-mail: hotelfortuna@t-online.hu
Telefon: + 36 84 313 933
Mobil: (english, deutsch) +36 30 9462 725

    Megközelítés gépkocsival: Az M7-es autópályáról a 105-ös kilométerkőnél, "Siófok - centrum" kijáratnál kell Siófok városközpont irányába haladni - minden útkereszteződésnél egyenesen tovább haladva. A vasúti átjáró után a harmadik útkereszteződésben balra kanyarodva, a saroktól mintegy 400 m-re az út bal oldalán található a Hotel Fortuna.

    Autóbusszal illetve vonattal érkezők: A kettes számú helyijáratos autóbusszal közelíthetik meg szállodánkat. Ebben az esetben a 3. és 4. autóbusz megálló között találja a szállodát. A buszpályaudvar és a vasútállomás egymás mellet helyezkednek el, szállodánktól mintegy 1.900 m-re.

    Hajóval érkezők: Szállodánk mintegy 1.500 m-re a siófoki hajóállomástól, 800 m-re pedig a siófoki vitorlás kikötötől található. Taxit, minibusz-taxit a +36 30 9366 966 telefonszámon rendelhetnek

    Repülőgéppel érkezők: Reptéri transzfert biztosítunk kedves vendégeinknek a Bécs Schwechat, Budapest Ferihegy, Sármellék Fly Balaton, Siófok-Kiliti repülőterekről taxi, minibusz, autóusz kategóriákban. Ajánlatot transzferpartnerünktől itt kérhet: ajánlatkérés:-->

Location, Lage, Elhelyezkedés - Map, Karte, Térkép - Siófok Hotel Fortuna


Szeretettel várjuk Siófokon a Hotel Fortunában!


Telefon:
Mobil: (deutsch, english)
E-mail:
Web: